Houding- en Bewegingstraining

“Wellness is not the absence of pain, but the absence of limitation”  – Pete Egoscue. Behalve dat ik Emmett Therapeut ben, ben ik ook Posture Alignment Specialist. Posture Alignment betekent werken aan de lichaamshouding zodat compensaties en beperkingen in het bewegingsapparaat kunnen oplossen.

Posture Alignment betekent werken aan de lichaamshouding zodat compensaties en beperkingen in het bewegingsapparaat kunnen oplossen. Ik ben gecertificeerd door het Egoscue Instituut in San Diego, USA. Ik maak gebruik van de ePete software, ontwikkeld door het Egoscue Instituut, waardoor ik een precieze houdingsanalyse kan maken. Aan de hand hiervan creëer ik samen met u een oefenprogramma om de lichaamshouding te verbeteren. Pijn is een belangrijk signaal van uw lichaam maar het hoeft niet tot meer verlies van levenskwaliteit te leiden. Beperkingen in uw dagelijkse activiteiten zijn niet acceptabel en via een specifiek op u toegepast bewegingsprogramma gaan we toewerken naar meer levenskwaliteit.

Beweging is de sleutel

om weer beter en met minder of helemaal zonder pijn te kúnnen bewegen. Na het helpen van klachten op de behandelbank gaat de houdingstherapie verder en richt zich op de controle op gezondheid en welbevinden. U bepaalt hoe ver u wilt gaan, hoe actief u weer wilt worden en met de oefenprogramma’s krijgt u heel effectieve werktuigen mee om zelf weer de controle te nemen. Dit betekent wel een verplichting: de verantwoording om uw eigen welbevinden en gezondheid weer in handen te nemen. Ik help u daarbij graag op weg.

Email

info@praktijk-susanne-huber.nl

Praktijk

Elisabeth
Vredenseweg 79, 7101 LL Winterswijk

Woensdag
Vrijdag

11:00 - 19:00
11:00 - 17:00